Izrādās, visprecīzāk vistas olu krāsu var noteikt, ne vien iepazīstoties ar tās ciltsrakstiem un šķirni, bet arī ieskatoties kādā ķermeņa daļā uz galvas. Atbildes uz minētajiem jautājumiem sniedz mūsu uzrunātie eksperti – Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes docente Ilze Grāmatiņa un "Balticovo" valdes loceklis un komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit