
Noteikti būsi pamanījis, ka vaniļas pākstis pārdod fasētas mēģenēs, vakuuma iepakojumos, un tā tās vajadzētu glabāt līdz pat lietošanas reizei, citādi tā sakaltīs un pārgriezt un tikt pie melnā mīkstuma būs teju neiespējami. Tātad izmantot vajadzētu tikko no iepakojuma izņemtu vaniļas pāksti.
Ņem talkā dēlīti un ļoti asu, bet nelielu nazi. Pāksti izloki pēc iespējas gareniskāku, un ar naža aso galu veic iegriezumu vienā pāksts galā. Lai nejauši neiegrieztu pirkstā, ar pirkstiem pieturi pāksti stingri pie dēlīša. Griez tā, lai pāksti iegrieztu no vienas puses un to varētu atvērt. Ja griezīsi pārāk dziļi, iegūsi divas pākšu pusītes un būs grūtāk dabūt ārā mīkstumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit