No riekstiem "izslauktais" piens ir neaizstājams cilvēkiem, kam ir laktozes panesamība un vegāniem. Pārējiem tas ir jaunu garšu izmēģināšana. Pievienojot kafijai mandeļu pienu tā iegūst saldu un riekstainu niansi. Riekstu pieni lieliski papildina dažādas putras.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit