riekstu sviesti
Foto: Shutterstock
Par riekstu svarīgumu, veselīgumu un visiem citiem labumiem sen vairs nav šaubu. Par to klātbūtni kūkās, cepumos un desertos arī. Nu, ko – laiks jaunam izaicinājumam un virtuves prasmju līmenim! Pagatavo mājās no riekstiem pats to, ko ierasti pērc veikalā. Svarīgi, lai tev mājās bez riekstiem būtu arī jaudīgs blenderis. Tas ir neaizstājams šajos eksperimentos.

No riekstiem "izslauktais" piens ir neaizstājams cilvēkiem, kam ir laktozes panesamība un vegāniem. Pārējiem tas ir jaunu garšu izmēģināšana. Pievienojot kafijai mandeļu pienu tā iegūst saldu un riekstainu niansi. Riekstu pieni lieliski papildina dažādas putras.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!