Foto: Shutterstock
Svētdiena tieši tāpēc ir svētdiena, lai to nosvinētu, izbaudot ik brīdi, ko pavadi kopā ar saviem mīļajiem. Tā ir diena, kad gulēt mazliet ilgāk un atļauties mazliet vairāk. Spāņu kulta ēdiens paelja ir īsti piemērots laiskām brīvdienām, kad gribas sevi palutināt ar ko vairāk kā ierastu maltīti no ierastiem produktiem. Garneles, mīdijas, rīsi, ķiploki, čorizo desa, safrāns un vēl daudzi citi aromāti veido bagātīgām garšām un krāsām piesātināto paelju. Piekodinām - izvēlies vislielāko pannu!

Paelja 'Valenciana'

Foto: DELFI
Kā pagatavot klasisko Valensijas ēdienu - paelju ar jūras veltēm, stāsta šefpavārs Havjers Garsija,

Lasīt vairāk

Vienkāršā paelja

Lai romantisku vakaru padarītu vēl īpašāku, pagatavo vakariņas kopā ar mīļoto! Vienkāršotu paeljas recepti piedāvā "Tex-Mex" restorāna pavārs.

Lasīt vairāk

Paelja ar vistu, citronu un jūras veltēm

Foto: Shutterstock
Paelja - baudījums jūras produktu cienītājiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!