Foto: Shutterstock
Ābolu šarlote no kukuļa baltmaizes.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 gab.baltmaizes kukulis1 gab.ola cukurs220 mlskābs krējums sviests āboli piens cukurs skābs krējums kanēlis

Sagatavošana

1

Baltmaizi sagriež šķēlēs un izmērcē pienā.

2

Ābolus sagriež šķēlēs.

3

Ar taukvielām izsmērētā formā saliek maizes šķēles, apsmērē ar sviestu, pārber ar cukuru.

4

Liek sagrieztus ābolus un pārlej ar sakultu olu ar cukuru 1 ĒK (ola ar cukuru jālej tik pirmajai kārtai).

5

Pēc tam smērē krējumu (puskrūzi) ar cukuru (2 ĒK). Tad atkal liek maizi, sviestu, ābolus un krējumu ar cukuru 2 ĒK.

6

Cep mērenā siltumā apm 30-40 min.

7

Izņem no krāsns un pārsmērē ar krējumu un kanēli un ieliek vēlreiz cepeškrāsnī uz 2-4 min.

Iesūtīja: klēra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!