11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 kgtomāti1 kgķiploki1 glāzevalriekstu kodoli1 kgsarkanā paprika50 getiķis 9%150 golīveļļa sāls5 gab.svaigs čili pipars pākstīs60 gčili piparu pulveris20 gmalti melnie pipari700 gtomātu pasta
Sagatavošana
1
Samaļ visu gaļasmašīnā vienā traukā.
2
Pievieno garšvielas, eļļu, etiķi un pārējās.
3
Kārtīgi visu samaisa ar tīru karoti.
4
Ļauj visam nostāvēties 2-5 stundas pārsegtā traukā.
5
Pilda kārtīgi izmazgātās burkās un aizvāko.
6
Ledusskapī vai vēsā pagrabā neatvērta burka var stāvēt līdz pat 9 mēnēšiem un vairāk, ja tikka izmantoti kārtīgi izmazgāti trauki un burkas.
7
Perfekta piedevai šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. Var izmantot kā marinādi ierīvējot vistu vai citu gaļu. Ar zivi īpaši nesaderas.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit