![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/f00c3b30-7cbd-11ed-b741-d3f15dcf51ad.jpg?w=576&h=313)
75Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistu akniņas ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi cauraudzis
Sagatavošana
1
Vistu aknas nomazgā un uzber sāli, piparus, pievieno ķiplokus, apmaisa un patur minūtes 20-30.
2
Katru akniņu aptin ar cauraudzīša šķēli un ver uz iesmiņa.
3
Cep pannā vai iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes, pa vidu apgrozot.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit