![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9a2a84a0-5e91-11ed-b85e-b5d37c4d678a.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gvistu aknas1 gab.sīpols1 gab.baltmaizes sķēle2 ĒKkviešu milti1 gab.ola
Sagatavošana
1
Baltmaizi izmērcē pienā vai ūdenī, lieko ūdeni nospiež.
2
Vistu aknas, sīpolu, baltmaizi izmaļ gaļas mašīnā.
3
Masai pievieno olu, miltus, garšvielas un sāli.
4
Samaisa, veido plācenīšus un cep uz pannas no abām pusēm gatavus.
Iesūtīja: Kakadu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit