60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
2 gab.biskvīta ripas500 mlsaldais krējums2 gab.paciņas putukrējuma stindzinātājs800 gananasu kompots1 TKželatīns2 ĒKpūdercukurs1 gab.paciņa vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Saldo krējumu saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, pievieno stindzinātāju. Pusi krēma pārziež biskvīta ripai, izkārto pusi gabaliņos sagrieztu ananasu, pārliek ar otru ripu, virspusi un maliņas apziež ar krēmu.
2
Virsmas malai ar robotu uzgali izveido valnīti. Nedaudz atdzesētu kūku pārliek ar atlikušajiem ananasu gabaliņiem un pārlej ar želeju.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit