Foto: Shutterstock
Ananasu un putukrējuma torte no gatavām biskvīta ripām - svētku galda rota.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
2 gab.biskvīta ripas500 mlsaldais krējums2 gab.paciņas putukrējuma stindzinātājs800 gananasu kompots1 TKželatīns2 ĒKpūdercukurs1 gab.paciņa vaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Saldo krējumu saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, pievieno stindzinātāju. Pusi krēma pārziež biskvīta ripai, izkārto pusi gabaliņos sagrieztu ananasu, pārliek ar otru ripu, virspusi un maliņas apziež ar krēmu.

2

Virsmas malai ar robotu uzgali izveido valnīti. Nedaudz atdzesētu kūku pārliek ar atlikušajiem ananasu gabaliņiem un pārlej ar želeju.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!