Foto: Shutterstock
Ātrā cepumu torte bez biezpiena, dekorēta ar augļiem un želeju.

::recepte::

Traukā, kurā pēc tam pāri tortei var liet sulu ar želatīnu, liekam 1 kārtu cepumu.

Pildījums: sarīvē ābolus un sajauc ar kondensēto pienu (nav viegli, bet ar mazu pacietību). Sadala 2 daļās - vienai pievieno riekstu, otrai daļai rozīnes.

Pāri pirmajai kārtai cepumu ziež vienu pildījumu, liek cepumu 2 kārtu, - pāri otro pildījumu u.t.t

No 3 paciņām (3,5 X 3,5 cepumi) man sanāca 4 kārtas.

Pāri - pa virsu tortei saliek sagrieztus auglīšus.

Sajauc sulu ar pietiekamu daudzumu želatīna. Es izmantoju veikalā nopērkamu jau gatavu maisījumu, tik jāatjauc ar ūdeni (es ņēmu citronu maisījumu). Kad želatīns, jau sāk drusku sabiezēt -lej tortītei pāri. Tas padara tortīti saldenskābenu un ne tik saldu Un tortīte paliek tāda mitra. Liek ledusskapī, līdz želatīns sabiezē.

::!recepte::

Iesūtīja: Diiiva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!