20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmaltā gaļa1 puravs2 paprika1 burkāns2 ĒKtomātu pasta1 bundža konservētu pupiņu800 mlkonservēti tomāti pēc garšasadžika pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Malto gaļu apcep katlā uzkarsētā eļļa, pieliek klāt sarīvētu burkānu un turpina cept 2–3minūtes.
2
Smalki sagriež papriku un puravu. Tad, kad tas izdarīts, liek klāt katla saturam un cep 3–4 minūtes.
3
Tad pievieno sablendētus konservētos tomātus, tomātu pastu, sāli un pupiņas. Adžikas mērci pievieno pēc garšas. Pielej klāt verdošu ūdeni– tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
4
Lai būtu tumīgāka var pielikt izkarsētus miltus.
Iesūtīja: rose
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit