25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 vistas filejas300 gšampinjoni200 gkausētais siers pēc garšasgaršaugu maisījums pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sagriež šampinjonus šķēlēs. Vistas fileju sagriež strēmelēs vai nelielos kubiciņos. Sakarsē pannu un apcep vistas fileju bālu, tad pievieno šampinjonus un cep, līdz sēnes ir zeltaini brūnas.
2
Uzvāra 1,5 litru ūdens. Ieliek ūdenī 1-2 paciņas (atkarībā no tā, cik treknu zupu grib) kausēto sieru. Samaisa un karsē, līdz izkūst un kļūst viendabīga masa. Pievieno garšvielas.
3
Apceptās sēnes un gaļu pievieno zupai un vāra 5-10 minūtes.
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ervins
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit