40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 gaustersēnes500 ggaļas buljons400 grisoto rīsi lociņi
Sagatavošana
1
Austersēnes nomazgā. Uzvāra 3 litrus ūdens un vāra austersēnes 5 minūtes. Nolej sēnes sietā un noskalo. Visu procesu atkārto divas reizes. Sēnes labi notecina un sasmalcina.
2
Sakarsē katlā eļļu, ieber rīsus un brīdi karsē. Pielej gaļas buljonu un ļauj rīsiem vārīties bez vāka, līdz tie gatavi. Beigās pieliek austersēnes un sagrieztus lokus.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit