Mīkla: sviestu vai margarīnu izkausē, pievieno krējumu un miltus. Samīca mīkstu un elastīgu mīklu. Mīklu ietin plēvē un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
Pildījums: ķiršus nolej sietā un ļauj notecēt.
Mīklu izrullē 0,4-0,5 mm biezumā un sagriež 4 cm lielos kvadrātiņos. Uz katra kvadrātiņa liek 2 ķiršus un pa diagonāli 2 stūrīšus salipina.
Cepumus liek uz ietaukotas cepamās veidnes, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C 15-20 minūtes. Karstas austiņas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit