Foto: Shutterstock
Avokado - biezpiena krēms pasniedzams skaistā avokado trauciņā.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

avokādo citrons100 gbiezpiens ķiploka daiviņa pētersīļi čili pipari jogurts vai piens graudu maize

Sagatavošana

1

Pārgriež avokado uz pusēm, izņem kauliņu.

2

Izgrebj mīkstumu un iesmērē iekšpusi ar citronu, lai nepaliek brūna.

3

Izgrebto mīkstumu jauc ar 100 g biezpiena, ķiploka daiviņu, sasmalcinātu pētersīli, čili piparu, citrona sulu un nedaudz jogurta vai piena. Es visu vienkārši sametu blenderī.

4

Šo masu pilda avokado pusītēs, izrotā ar zaļumiem un pasniedz ar graudu maizi.

Iesūtīja: ezīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!