15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
avokādo citrons100 gbiezpiens ķiploka daiviņa pētersīļi čili pipari jogurts vai piens graudu maize
Sagatavošana
1
Pārgriež avokado uz pusēm, izņem kauliņu.
2
Izgrebj mīkstumu un iesmērē iekšpusi ar citronu, lai nepaliek brūna.
3
Izgrebto mīkstumu jauc ar 100 g biezpiena, ķiploka daiviņu, sasmalcinātu pētersīli, čili piparu, citrona sulu un nedaudz jogurta vai piena. Es visu vienkārši sametu blenderī.
4
Šo masu pilda avokado pusītēs, izrotā ar zaļumiem un pasniedz ar graudu maizi.
Iesūtīja: ezīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit