![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/daf48f00-7c03-11ed-87d7-99dbd24d555b.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārītas bietes konservēti zaļie zirnīši sīpoli marinēti gurķi skābs krējums vai citrona sula un olīveļļa
Sagatavošana
1
Vārītas, kubiciņos sagrieztas bietes sajauc ar zaļiem zirnīšiem, sīpoliem, marinētiem gurķiem.
2
Var apliet ar citronu sulu un olīveļļas mērci vai ar krējumu.
* par skādi nenāk, ja piegriež pētersīļus un lociņus.
Zirnīšu vietā var izmantot konservētās baltās pupiņas.
Iesūtīja: sideway
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit