![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/898d6760-7c10-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
250 gbiezpiens200 gmascarpone160 gpūdercukurs2 gab.olas vaniļa soda35 gmilti55 gmanna60 gpaniņas vai kefīrs
Sagatavošana
1
Biezpienu, mascarpone sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru sajauc viendabīgā krēmā ar putojamo slotiņu vai mikseri.
2
Pa vienai iekuļ olas, tad sodu, miltus un mannu.
3
Visu labi samaisa. Pašās beigās pievieno paniņas/kefīru.
4
Iesmērē cepamo veidni ar sviestu un ielej mīklu.
5
Ja vēlas, var dekorēt ar saldētām ogām, piemēram, upenēm, avenēm, zemenēm. Ogas iegremdē dziļāk mīklā.
6
Cep aptuveni 45 minūtes 180 grādos.
Iesūtīja: Andaks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit