90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 bundža vārīta iebiezinātā piena400 gskābs krējums500 gSelgas cepumi1 gab.citrons200 gšokolāde
Pagatavošana
1
Izklāj kvadrātveida cepamo veidni ar cepamo papīru.
2
Bļodā samaisa iebiezināto pienu ar krējumu un citronu sulu.
3
Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā.
4
Pirmajā kārtā liek cepumus, tad iebiezinātā piena masu, tad cepumus utt. Kad sastāvdaļa izbeigušās, kūku pārlej ar kausētu šokolādi un pāris stundas atstāj ievilkties ledusskapī.
*ja vēlas, starp kūkas kārtām virs krēma var likt arī šķēlītēs sagrieztus banānus, avenes vai iezieķēt kādā kārtā ievārījumu.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit