25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gbiezpiens4 olas1 glāzemanna (+pārkaisīšanai)1 glāzecukurs1 glāzeskābs krējums1 TKcepamais pulveris pēc garšaspūdercukurs
Sagatavošana
1
Biezpienu sablendē vai iztrin caur sietu.
2
Biezpiena masā iemaisa sakultas olas, sāli, cukuru, mannu, cepamo pulveri un krējumu.
3
Mīklu liek ietaukotā vai ar cepamo papīru izsklātā veidnē, viegli pārkaisa ar mannu un cep līdz 190 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī aptuveni 40-50 minūtes, līdz sacepums ir gatavs.
4
Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, griež šķēlēs un pasniedz.
Iesūtīja: Mel
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit