35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
7 gab.olas7 ĒKmilti6 ĒKcukurs ķiršu ievārījums skābs krējums ķiršu kompots želeja RUF (speciāla želeja dekoram)
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
3
Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, līdz masa gaiša un gaisīga. Baltumums sakuļ stingrās putās un pievieno dzeltenumiem. Visu samaisa.
4
Tad iesijā miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.
5
Lej mīklu veidne un cep, līdz virsma ir zeltaina un, iedurot koka irbulīti, tas nāk ārā sauss.
6
Biskvītu atdzesē, pārgriež uz pusēm.
7
Pārziež ķiršu ievārījumu, pa virsu ziež kārtu skāba krējuma.
8
Uzliek otru biskvīta kārtu. Uzliek ķiršus no kompota. Sagatavo želeju un pārlej ķiršus.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit