75Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gmilti150 gcukurs6 olas vaniļas cukurs PILDĪJUMAM:150 gzemenes sabertzas ar cukuru svaigas zemenes dekorēšanai pūdercukurs pasniegšanai
Pagatavošana
1
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un liek ledusskapī. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pakāpeniski iemaisot miltus.
2
Olu baltumus izņem no ledusskapja, pievieno šķipsnu sāls un sakuļ stingrās putās. Dzeltenumu masā iekuļ vaniļas cukuru un pakāpeniski iecilā sakultos olu baltumus.
3
Cepamo veidni izklāj ar cepamo papīru, to iziež ar sviestu un lej mīklu. Mīklu vienmērīgi izlīdzina.
4
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 250 grādiem. Biskvīta mīklu cep aptuveni 15 minūtes. Gatavu izņem no krāsns un noņem no cepamā papīra. Vēl karstu pārziež ar zemeņu mērci un cieši satin. Atdzesē.
Pasniedz pārkaisītu ar pūdercukuru dekorētu ar svaigām zemenēm.
Iesūtīja: Ieva
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiOlasZemenesRuletes un strūdelesvidējiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit