5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
auzu pārslas kefīrs vai jogurts rozīnes žāvētas aprikozes un/vai žāvētas plūmes0.5 TKIecavas linsēklas
Sagatavošana
1
Iepriekšējā vakarā auzu pārslas (vienalga - ātri vārāmās vai parastās) aplej ar kefīru vai jogurtu.
2
Pievieno nedaudz rozīnes, žāvētas aprikozes, var žāvētas plūmes - kas labāk garšo.
3
No rīta pārkaisa apmēram pustējkaroti linsēklu, ja garšo.
4
Var arī nedaudz pārtikas kliju, bet tad gan būs ūdens, kafija vai tēja jāuzdzer.
5
Visu sablendē un tā ir visa māksla. Ja patīk - var likt klāt svaigus augļus.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit