Foto: Shutterstock
Brūklenes sīrupā pasniedz ar ceptu gaļu, mājputniem, medījumiem.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgbrūklenes300 gcukurs2 glāzesūdens citrona miziņa

Pagatavošana

1

Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, liek tīrā stikla vai fajansa burkā.

2

Sīrupu vāra no 2 glāzēm ūdens un cukura, pievienojos citrona miziņu.

3

Pēc neilgas vārīšanas sīrupu izkāš un atdzesē.

4

Ar aukstu sīrupu pārlej brūklenes.

5

Burkas pārsien ar pergamenta papīru, glabā vēsā vietā.

Pasniedz ar ceptu gaļu, mājputniem, medījumiem.

Iesūtīja:
XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!