![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9c57da30-7c04-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
750 mlpiens150 gmanna100 gcukurs4 gab.olas vaniļa sāls MĒRCEI:1 glāzedzērvenes400 mlūdens pēc garšascukurs
Sagatavošana
1
Pienu uzvāra, maisot tievā strūkliņā ieber pienā mannu un vāra, līdz tā uzbriedusi, noņem no uguns.
2
Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus ar cukuru saputo, pieliek vaniļu, iemaisa karstajā biezputrā.
3
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, uzmanīgi iecilā sagatavotajā biezputrā tā, lai tā veidojas čagana, nesaplakusi.
4
Atdzesē bubertu, pasniedz ar dzērveņu mērci, ko gatavo, glāzi dzērveņu, kam pievienots cukurs pēc garšas, uzkarsējot 4-5 minūtes, tad ogas sastampājot, pārlejot ar ūdeni, samaisot, šķidrumu iztrinot caur sietu un atdzesējot.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Antuanete
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit