50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļas kauli kartupeļi burkāni rīsi garšvielu maisījums bez sāls sāls
Sagatavošana
1
Kaulus liek katlā, uzlej ūdeni, vāra uz lielas uguns līdz uzvārās, noputo, piemet sāli, uzliek vāku un vāra uz vidēji mazas uguns līdz gaļa gatava. Gaļu izņem.
2
Pievieno rīvētus vai ripiņās sagrieztus burkānus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, garšvielas un uzvāra. Tad uguni nogriež vidēju un pavāra ~ 5 minūtes. Piemet rīsus un sāli pēc nepieciešamības.
3
Gaļu atkaulo un piemet zupai. Kad kartupeļi, burkāni un rīsi gatavi, tad nogriež uguni un zupa gatava.
*Gaļu var pievienot arī katrai porcijai.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit