![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/41a1c8e0-795b-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
200 gkāļi350 gburkāni350 gkartupeļi ūdens pēc garšasjūras sāls garšaugi, sasmalcināti
Sagatavošana
1
Uzvārītā ūdenī liek saknes un izvāra mīkstas.
2
Biezeni samīca kopā ar novārījuma ūdeni. Ja vēlas, pievieno šķipnu jūras sāls vai kapātus zaļumus.
Iesūtīja: inesec
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit