45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistu šķiņķīši margarīns timiāns ķiploki sāls pipari
Sagatavošana
1
Cepešpannu kārtīgi ietauko ar margarīnu vai sviestu. Šķiņķīšus no abām pusēm ierīvē ar garšvielām. Sakārto cepešpannā. P starpām liek ķiploku daiviņas, timiāna zariņus.
2
Pannai uzliek vāku. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200°C aptuveni 30 minūtes, noņem vāku un cep vēl 5 minūtes. Lai izveidotos zeltaina garoziņu, šķiņķīšus var pārziest ar medu.
Iesūtīja: Maija Strode
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit