Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri tapināms "Selgas" cepumu - karamelizētu auzu pārslu kārtojums.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

"Selga" cepumi saldais krējums ievārījums auzu pārslas cukurs augļi

Sagatavošana

1

Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.

2

Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.

3

Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.

* lai zinātu cik daudz, kas jāliek - to pēc redzes.

Iesūtīja: lase111

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!