20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
"Selga" cepumi saldais krējums ievārījums auzu pārslas cukurs augļi
Sagatavošana
1
Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.
2
Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.
3
Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.
* lai zinātu cik daudz, kas jāliek - to pēc redzes.
Iesūtīja: lase111
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit