![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/2475a220-79f9-11ed-b4c4-553df1da7fa2.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmaltā gaļa800 gnomizoti tomāti savā sulā400 gkonservētas sarkanās pupiņas1 paciņa meksikāņu garšvielas "Concorne"
Sagatavošana
1
Malto gaļu cep līdz zeltītam brūnumam, tad pārvieto katliņā un vāra, pievieno garšvielu (var kopējo gaļas garšvielu vai meksikāņu "spice mix" garšvielu), tad tomātus ar visu sulu (sasmalcinātus).
2
Beigās pievieno pupiņas (noskalotas), vāra uz mazākas uguns (tomātiem un pupiņām jāizsilst), līdz zupa uzvārās (burbuļi ceļas).
3
Gatavo zupu pasniedz uzreiz, pievienojot skābu krējumu.
Iesūtīja: zuzee
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit