15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgcūkas kakla karbonāde1.5 kgliesa krūtiņa1 kgsīpoli MARINĀDEI:75 ml6% ābolu vīna/degvīna etiķis2 ĒKsinepes4 ĒKmajonēze1 ĒKmedus4 ĒKsojas mērce0.5 TKmalti melnie pipari0.5 TKmalta saldā sarkanā paprika0.5 TKkaltēts malts ingvers1 ĒKsāls0.5 TKtimiāns6 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Cūkas kakla karbonādi un liesu krūtiņu bez kauliem un ādas sagriež gabaliņos, sīpolus sašķēlē ripiņās, saliek lielā traukā.
2
Sagatavo marinād, pievieno gaļai. Visu tā pamatīgi izmaisa ar rokām.
3
Piespiež ar šķīvi trauka saturu tā, lai visa gaļa ir zem marinādes, un liek ledusskapī uz diennakti.
4
Dažas stundas pirms cepšanas trauku izņēm, lai gaļa sasiltu.
Iesūtīja: medus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit