![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/3d1e7ab0-7c7c-11ed-90e4-5322b2672b00.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
0.5 kgcūkgaļa1 ĒKtauki gab.sīpoli2 ĒKskābs krējums sāls pipari ūdens
Sagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež šķēlēs.
2
Šķēles izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un apcep no abām pusēm.
3
Sīpolus sagriež ripiņās un apcep taukos līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Tad apcepto gaļu un sīpolus liek kārtām cepeštraukā, pārlej ar krējuma mērci un cep cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit