Īpaši smeķīga cūkgaļa kārtainajā mīklā ar aknu pastēti un žāvētām aprikozēm.

Cūkgaļu ieziež ar sāli un pipariem. Apcep kausētā sviestā uz ļoti karstas pannas.

Mīklas plāksnes pārziež ar pastēti, virsū liek pusi no aprikozēm un tad cūkgaļu.

Gaļu ietin mīklā, veidojot ruleti un stingri saspiež maliņas. Pārziež ar olu, kas sakulta ar pienu.

Ruleti uzlikt uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25 – 30 minūtes 180 – 200*C.

Pasniedz karstu.

Iesūtīja: Ariandra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!