![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/bd3ee8a0-794e-11ed-897a-13fb8138e94f.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gmandeles200 gcukurs1 gab.paciņa "Dr. Oetker" vanilīna cukurs0.25 TKkanēlis125 mlūdens
Sagatavošana
1
Mandeles norīvē ar dvielīti, lai nav putekļainas.
2
Mandeles, cukuru un ūdeni liek katlā, uzvāra. Maisot karsē, kamēr ūdens novārās un cukurs līp mandelēm klāt.
3
Pievieno kanēli, izmaisa, turpina karsēt, kamēr dzirdama viegla knakšķēšana.
4
Liek uz ietaukota cepamā papīra un ar divām dakšiņām groza un atdala mandeles vienu no otras, kamēr vairs nelīp kopā. Atdzesē.
Katru gadu decembrī šādi pārstrādāju vismaz kilogramu mandeļu.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit