30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
burkāns, kāposts, kartupeļi, kālis pēc garšasbuljona kubiņi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti pēc garšasmuskatrieksts, rīvēts1 ĒKvārītas bietes, rīvētas200 mlbezpiedevu jogurts15 gab.kaperi
Sagatavošana
1
Ņem jebkādus mājās esošus dārzeņus (parasti burkāns, kāposts, kartupelis, selerijas sakne), bet iespējas variēt ir bezgalīgas, izmantojot puķkāpostus, brokoļus, kāļus, ķirbi utt.
2
Vāra visu mazā ūdens daudzumā, klāt pievieno buljona kubiciņu.
3
Kad dārzeņi mīksti, pievieno sāli, piparus, saldo krējumu, muskatriekstu un sablendē viendabīgā masā.
4
Bezpiedevu jogurtam pievieno 12-15 mazos kaperus un sablendē. Pusi jogurta nolej, atlikušajam pievieno karoti rīvetu, vārītu bietīšu un sabledē.
5
Zupu lej šķīvjos. Pievieno karoti katra veida jogurta un ar dakšiņu izveido rakstu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit