Foto: Shutterstock
Gardi sautēti dārzenīši vienkāršai maltītei.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
6 gab.kartupeļi4 gab.burkāni1 gab.kālis1 gab.sīpols1 TKsasmalcinātas dilles sāls eļļa

Sagatavošana

1

Dārzeņus nomizo un sagriež kubiņos.

2

Katlā ielej eļļu, lai katla apakša nosegta.

3

Eļļu uzkarsē un pirmos liek kāļus ( ¼ no kartupeļu un burkānu daudzuma), pēc 5 minūtēm burkānus, tad sīpolus un vēl pēc 5 minūtēm kartupeļus.

4

Pievieno dilles un sāli. Dārzeņus pārlej ar ūdeni, lai dārzeņi ir pilnībā nosegti un uz mazas uguns zem vāka sautē, līdz dārzeņi mīksti - aptuveni 20 minūtes.

5

Gatavošanās laikā vēlams nemaisīt.

6

Pasniedzot pievieno krējumu ar biezpienu.

Iesūtīja: Tatjana B.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!