![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/cdce1c60-7bfe-11ed-8b90-a1da6d5615c2.jpg?w=576&h=313)
Puķkāpostu sadala rozetēs un 5 minūtes vāra vieglā sālsūdenī, notecina un atdzesē.
Burkānus vāra pusmīkstus, atdzesē un sagriež gabaliņos, papriku un salātus sagriež.
Dārzeņus sajauc un pārkaisa ar apgrauzdētām ķirbju sēkliņām.
Atsevišķi pasniedz mērci.
Mērci: jogurtam pievieno eļļu, sāli, piparus un saberztu ķiploku
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit