![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/33b5cf30-7c7e-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
150 gdzērvenes0.5 lūdens100 gcukurs50 gkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Dzērvenēm izpiež sulu.
2
Dzērveņu miziņas pārlej ar verdošu ūdeni un vāra 5 minūtes, pēc tam nolej sietā.
3
Novārījumam pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra, beigās pievieno dzērveņu sulu, samaisa, ķīseli salej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.
4
Pasniedz ar pienu. Ja sanāca pārāk šķidrs, var pasniegt ar putukrējumu vai ar kādu krēmu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit