![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/c64e1bb0-7c7c-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzedzērvenes0.5 glāzecukurs0.5 glāzemanna1 lūdens
Sagatavošana
1
Dzērvenes vāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tās sāk sprakšķēt (uz pusēm plīst).
2
Ogas ar stampiņu saspaida. Masu izkāš, pievieno cukuru, uzvāra. Kad sāk vārīties, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā ber klāt mannu. Maisot vāra, līdz manna uzbriest.
3
Strauji atdzesē aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek stingra un čagana. Pasniedz ar pienu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit