Sastāvdaļas
Sagatavošana
Makaronus izvāram sālsūdenī, pa to laiku - sarīvējam sieru un kartupeļus.
Sakuļam olu ar ūdeni pievienojam 2/3 sarīvētā siera un miltus.
Uzkarsējam pannā eļļu un apcepam sarīvētos kartupeļus un malto gaļu. Gaļai cepjoties pievienojam garšvielas.
Tad ietaukojam siltumizturīgu trauku, kārtojam tajā izvārītos makaronus (ap ½ no kopējā daudzuma), nākamo kārtu liekam ar saceptajiem kartupeļiem, tad pārlejam nedaudz ar sakultās olas un siera masu (apmēram 1/3 no kopējā masas daudzuma), nākamā kārtā liekam sacepto gaļu, pārlejam ar vēl vienu daļu sakultās olas un siera masas, tad kārtojam atlikušos makaronus un pārlejam pāri visu palikušo sakultās olas un siera masu.
Un pašu virspusi pārkaisam ar atlikušo sarīvēto sieru, pārkaisam ar garšvielām pēc saviem ieskatiem (universālā garšviela, buljons, garšvielu maisījums utt).
Gatavošanas laiks: ~ 50 minūtes, no tām ~20 minūtes cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Karmedoija