90Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gkartupeļi (miltaini)100 gkrējums (biezs) sāls malti melnie pipari lociņi koriandrs vai pētersīļi
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomazgā aukstā ūdenī. Ar visu mizu liek verdošā ūdenī un vāra 15 minūtes.
2
Katru kartupeli ietin alumīnija folijas gabalā un cep 200 grādos cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.
3
Samaisa krējumu ar piedevām un garšvielām. Lociņus sīki sakapā.
4
Kartupeļus izņem, krusteniski iegriež, mazliet saspiež – tā lai griezuma vieta paveras vaļā, un nedaudz atdzesē. Uz katra kartupeļa uzliek pa karotei krējuma, pārkaisa ar lociņiem un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit