Saldā šokolādes desa – gards našķis pie tējas vai kafijas.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
200 gsviests0.5 glāzecukurs1 ola5 ĒKkakao pēc garšasmarmelāde pēc garšasrieksti2 paciņas sadrupinātu cepumu

Pagatavošana

1

Katliņā uz lēnas uguns iesit olu un sāk to intensīvi kult, lai ola sasilst, bet nesāk vārīties.

2

Olai pievieno kausētu sviestu, cukuru, kakao un maisa, līdz kakao izšķīst. Nogriež liesmu.

3

Tad liek klāt sadrupinātus cepumus, gabaliņos sagrieztu marmelādi, riekstus un iemaisa.

4

Liek masu uz pārtikas plēves, veido desas formā, ietin plēvē un liek ledusskapī uz pāris stundām vai saldētavā vismaz uz stundu.

Iesūtīja: Funky Monkey

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!