40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgsīpoli25 gsviests1.3 lbuljons sāls pipari0.5 gab.baltmaizes kukulis175 grupji rīvēts siers
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo, sagriež plānās sloksnītēs, cep sakarsētās taukvielās, līdz kļūst zeltaini.
2
Pievieno dārzeņu buljonu un vāra 15-20 minūtes. Sāls, pipari pēc garšas.
3
Maizi sagriež šķēlītēs, tās liek uz plāts un cepeškrāsns vidējā daļā apmēram 150 grādu temperatūrā apcep.
4
Kad maizītes kļūst zeltainas, tās izņem no krāsns, bet temperatūru cepeškrāsnī paaugstina līdz 250-275 grādiem.
5
Maizi sagriež kubiņos.
6
Sakarsē podiņus vai krāsnij piemērotus zupas šķīvjus (man personīgi podiņi tīk vislabāk).
7
Piepilda ar zupu un pārkaisa ar maizes kubiņiem. Pāri liek biezu siera kārtu. Liek podiņus krāsnī un ārā ņem tad, kad siers izkusis un ieguvis skaistu nokrāsu.
8
Pasniedz nekavējoties.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit