![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/bf105600-798a-11ed-9560-7f2b6e338fcd.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gailenes žāvēta gaļa sīpoli skābs krējums malti melnie pipari garšvielas
Sagatavošana
1
Atsevišķi apcep sēnes (līdz ūdens iztvaiko).
2
Atsevišķi apcep žāvētas gaļas strēmelītes kopā ar smalkos gabaliņos sagrieztu sīpolu.
3
Sēnes pievieno apceptajai gaļai, pielej krējumu, pieber garšvielas un dažas minūtes pasautē, līdz viss gardi savārījies un mērce ir pietiekami bieza.
Iesūtīja: Miaux
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit