60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 glāzeūdens100 gsviests1 glāzemilti4 gab.olas PILDĪJUMAM:300 mlsaldais krējums300 grikota cukurs vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Katliņā ielej ūdeni un uzvāra.
2
Verdošā ūdenī ieliek sviestu.
3
Kad sviests izkusis, nenoņem no uguns, bet sviesta un ūdens maisījumā iemaisa miltus.
4
Katlu noņem no uguns un 7 minūtes atdzesē.
5
Mīklai pievieno pa vienai olai un mīklu nepārtraukti puto.
6
Uz cepešpannas liek mīklas piciņas.
7
Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes, pirmās 15 minūtes cepeškrāsni nevajadzētu virināt.
8
Izcepušās kūciņas atdzesē, tikmēr saputo biezpienu ar saldo krējumu un cukuru (var izmantot arī tikai saldo krējumu un cukuru).
9
Katrai kūciņai nogriež virsiņu, iepilda pildījumu un uzliek atpakaļ nogriezto virsiņu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit