40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gmaltā gaļa2 ĒKrīvmaize1 gab.ola muskatrieksts zaļumi sāls
Sagatavošana
1
Gaļu (vēlams 2 reizes samaltu), baltmaizes drupatas, olas dzeltenumu, garšvielas un piedevas samaisa.
2
Olas baltumu saputo stingrās putās, iecilā masā. Verdošā buljonā ar tējkaroti liek klimpiņas, lēni karsē, līdz klimpas uzpeld. Karstumu izslēdz, katlam uzliek vāku un līdz pasniegšanai patur 5 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit