40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.sīpols1 ĒKeļļa300 grisoto rīsi500 gūdens sāls pipari200 gsaldēti zirnīši180 gizlobītas garneles
Sagatavošana
1
Sīpolu nomizo un sagriež. Sakarsē katlā eļļu, ieliek sīpolus un ātri apcep caurspīdīgus. Pievieno rīsus (var gargraudu un putras rīsu pa 150 gr), karsē, līdz tie paliek caurspīdīgi un pielej ūdeni. Vāra bez vāka un, ja nepieciešams, pielej ūdeni.
2
Kad rīsi ir gatavi, pievieno sāli un piparus, pieliek pārējās sastāvdaļas un sakarsē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit