![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/86f7ee40-5eaa-11ed-bd83-979f6847f9ca.jpg?w=576&h=313)
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
formas maize jeb ķieģelītis ķiploki eļļa rupjā sāls
Sagatavošana
1
Mīkstam vai cietam ķieģelītim nogriež garoziņu visapkārt. Sagriež biezās šķēlēs, nu apmēram 2x3 cm.
2
Uzlej uz pannas diezgan daudz eļļas, nu vismaz līdz pusei un sakarsē tā, ka, ieliekot maizi, tā uzreiz jau sāk cepties. Eļļai jābūt vienkārši verdošai.
3
Ieliek grauzdiņus un uz lielas uguns apcep. Apcep no abā pusēm uz lielas uguns.
4
Izceptos grauzdiņus ieliek papīra dvieļos, lai sasūcas eļļa.
5
Kad atdzisuši, tad pārvelk ar ķiploka daiviņu pa vienu sānu un otru, ja vēlas ne tik stiprus, tad tik gar vienu sānu - katru grauzdiņu.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit