![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/866ebde0-5ea6-11ed-a2d4-6bbc2d6ccf5b.jpg?w=576&h=313)
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kggurķi500 mltomātu mērce300 gķiploki200 mletiķis 9%200 geļļa2 ĒKcukurs2 ĒKsāls
Sagatavošana
1
Nomazgātus un nosusinātus gurķus sagriež ripiņās un liek katlā.
2
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas.
3
Vāra uz mērenas uguns, līdz gurķi sāk mainīt krāsu.
4
Lej burciņās un aizvāko.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit