20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzemilti1 glāzecukurs2.5 glāzeūdens6 ĒKizkausēts sviests0.3 TKvaniļa
Sagatavošana
1
Katlā ar biezu apakšu vai čuguna pannā uzkarsēt sviestu, tad pievienot, nepārtraukti maisot izsijātus miltus un apcept, nepārtraucot maisot līdz iegūst brūnu masu.
2
Cukuru izkausēt karstā ūdenī, šo sīrupu pievienot sabrūninātajiem miltiem un uz mazas uguns karsēt līdz masa sabiezē. Tad pievienot vaniļu, izmaisīt, izlikt halvu deserta trauciņos, nedaudz atdzesēt un pasniegt karstu pie tējas.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit