![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/41a6d2f0-7950-11ed-897a-13fb8138e94f.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.olu baltumi0.5 glāzebiezs ievārījums1 TKželatīns
Sagatavošana
1
Ja ēdienu pasniedz uzreiz, tad želatīns nav nepieciešams.
2
Olu baltumus puto, pievienojot pa karotei ievārījuma, kamēr masa kļūst stingra un nekrīt nost no putojamās slotiņas.
3
Ja masa par saldu, pielej citronu sulu.
4
Ja uzpūteni vēlas sagatavot jau laikus, tam putojot pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit